Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Info-avond online, over Dovencultuur en Nederlandse Gebarentaal

16 november 2023 19:30 - 21:00

MET: Bea Bouwmeester en Linde Terpstra

Dovencultuur en NGT
Als dove dames die opgegroeid zijn in een gemengd gezin van dove en horende gezinsleden én als professionals zullen Bea en Linde een aantal ervaringen delen (zowel persoonlijke als gemeenschappelijke ervaringen). Ervaringen die veel dove mensen hebben gehad in hun jeugd. Wat kunnen we ervan leren en wat kunnen we meenemen? Met aandacht voor dovencultuur en NGT.

Zoals gebruikelijk zal er veel ruimte zijn voor vragen, opmerkingen en eigen ervaringen van de deelnemers aan deze infoavond. Graag tot dan!

Wie zijn Bea Bouwmeester en Linde Terpstra?
Bea Bouwmeester is docent Nederlandse Gebarentaal en Dovencultuur en communicatiedeskundige. Linde Terpstra heeft lang gewerkt binnen de gehandicaptenzorg en internationale samenwerkingsverbanden. Nu is ze ondernemer en werkt ze als dove tolk. Ze is betrokken bij verschillende projecten zowel in Nederland als internationaal. Bea en Linde zijn de auteurs van het boek ‘Hier zijn wij!’ over Dovencultuur en Nederlandse Gebarentaal. Meer informatie over hun boek vind je op: https://www.geefhetdoorngt.nl

Sluit je ook aan bij deze infoavond op donderdagavond 16 november?  

Meld je dan – uiterlijk dinsdag 14 november  – aan op infoavonden@fodok.nl 

  • Vermeld dan ook of je een tolk wenst en zo ja wat voor een.
  • Deelname is gratis, maar je kunt natuurlijk ook lid of donateur van de FODOK worden – daarnaast zijn donaties altijd welkom.
  • Kort van tevoren ontvang je de link naar de infoavond.

Gegevens

Datum:
16 november 2023
Tijd:
19:30 - 21:00
Deze website maakt gebruik van cookies
Annuleren